Новите попфолк надежди ENNA и LEO се събраха/ ВИДЕО

Две от новите имена в каталога на Hit Mix Music – ENNA и LEO представиха колаборацията си, озаглавена „Трудна за убиване“. Видеоклипът направи премиера в онлайн канала на музикалната компания.

Музиката и аранжиментът на песента са дело на Йорданчо Василковски – Оцко и HMM Team, а текстът е написан от Анастасия Мавродиева.

Режисьор и сценарист на видеоклипа е Иван Димитров – Torex, а оператор – Виктор Милушев.

Това е дебютен сингъл за изпълнителката, чието истинско име е Елеонора. Тя е родена на 1-ви март 2004 година в град Търговище. От малка родителите и нейните учители я определят като “дете на изкуството”.

Участвала е в десетки конкурси, олимпиади и състезания по пеене, рисуване, актьорско майсторство и други. Мечтае за голямата сцена още от ранна детска възраст, а артистичните си заложби проявява още в съвсем ранен етап от живота си.

Енна е позната на Instagram аудиторията със своите десетки кавъри, с които придобива популярност и именно с тях грабва вниманието и на своя продуцент — Йорданчо Василковски – Оцко.

“Дълго чаках този момент, дълго мечтаех за него. Музиката винаги е била моята движеща сила — моят живот! Освен музика, е нужно да носиш в себе си и много емоция, за да бъдеш част от магията.. магията да бъдеш артист! Hit Mix Music, @ocko1_top повярваха в мен, в моят талант, в моята магия — и заедно от Елеонора, създадохме ENNA!

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!