Новите звезди на „Пайнер“ завзеха топ позиции

Новите изпълнители в музикална компания “Пайнер” генерират все по-голям интерес от страна на потребителите в YouTube Music. Тази седмица сред най-предпочитаните заглавия са тези на Денис Теофиков, Малката и Емрах, които се нареждат до големите имена като Преслава, Галин, Илиян, Теди Александрова и Джена.

Топ 5 PlanetaOfficial се оглавява от “Катастрофа” на Денис Теофиков. Видеото донесе на младия изпълнител невероятен успех и само няколко дни след появата си, застана на върха в българския трендинг в мрежата за видеосподеляне. Атаката от него продължи и с дуета с Малката, озаглавен “Полудяваш”, който влиза в чарта като ново предложение.

Второто място е резервирано за друг рекордьор в музикалните класации, а именно дуетът на Преслава и Галин “Така ни се пада”. “Нова магистрала 20-19” пък събра Илиян, Теди Александрова ft. Амет в интересна колаборация, а римейкът на големия хит от близкото минало им отрежда третата позиция в Топ 5 PlanetaOfficial – YouTube Music.

Есента очевидно е подвластна на дуетите и съвсем не е случайно, че “На твое място” на Емрах и Тони Стораро e четвърти. Най-новият клип на Джена “Вижте го, жени” определено също привлече вниманието на изкушените от попфолка, които му отредиха петото място.

18 коментара към “Новите звезди на „Пайнер“ завзеха топ позиции”

 • Анонимен каза:

  Браво! Искам да попитам Емрах Малката Денис Теофиков би ли направили трио? Ако имате желание да го направите? И да се виждате тримата в клипа и да пеете заедно? Би ли ми отговорили на мойте въпроси и тримата? Аз съм ви фенка особено на Емрах? Би ли ми отговорили на мойте въпроси?

  • бай Миле каза:

   Искам да попитам Малката и Денис Теофиков никога да не правят трио с Емрах! Даже ако може направете още един дует, в който пеете, че не харесвате Емрах! Бих искал и Емрах да попитам да не пее със себе си! Би ли отговорили на моите въпроси?

 • Анонимен каза:

  Ти пък кой си? Аз попитах и тримата Емрах Малката Денис Теофиков би ли искали да направят ако имат желание да го направят? Аз съм фенка само на Емрах и ми харесват неговите песни? Искам да попитам Емрах би ли направил още две триута с Тони Стораро Фики? Или с Малката Денис Теофиков? Би ли ми отговорил на мойте въпроси? Продължавай същия дух пускай още хитове?

 • бай Миле каза:

  А ти пък коя си? Аз попитах Малката и Денис Теофиков никога да не правят трио с Емрах! Даже ако може направете още един дует, в който пеете, че не харесвате Емрах! Бих искал и Емрах да попитам да не пее със себе си! Би ли отговорили на моите въпроси?

 • Анонимен каза:

  Аз попитах Емрах и Малката и Денис Теофиков би ли направили трио? Аз много искам да направите трио? Аз харесвам Емрах и съм негова фенка и харесвам неговите песни? Би ли ми отговорили на мойте въпроси?

 • бай Миле каза:

  Аз пък попитах Малката и Денис Теофиков никога да не правят трио с Емрах! Даже ако може направете още един дует, в който пеете, че не харесвате Емрах! Бих искал и Емрах да попитам да не пее със себе си! Би ли отговорили на моите въпроси?

 • Анонимен каза:

  Ти пък кой си? Аз попитах първа и тримата? Би ли искате да направите трио? Ако имате желание да го направите? Аз много искам да го направите триото и да се виждате тримата в клипа и да пеете заедно?
  Дигни летвата на високо Емрах как се прави хитове и ако имаш желание да направиш трио със тях? Би ли ми отговорил на мойте въпроси само ти Емрах?

 • бай Миле каза:

  какво като си попитала първа … аз пък попитах втори Малката и Денис Теофиков никога да не правят трио с Емрах! Даже ако може направете още един дует, в който пеете, че не харесвате Емрах! Да изпеем всички в един глас „НЕ ХАРЕСВАМЕ ЕМРАХ“!!!!!!!!!! „Не харесваме анонимната му фенка-папагал“!!!!!!!!!

 • Анонимен каза:

  Защо обиждаш Емрах той не ти направил нищо? Първо трябва да го опознаеш и тогава да на писеш въпросите си? Малката направи дует с Емрах с песента Последната такава? Викай те в един глас че Емрах е велик и прави хубави песни? Би ли ми отговорил на мойте въпроси само Емрах?

 • бай Миле каза:

  А ти откъде го познаваш? Говорила ли си си с него, той познава ли те? И защо пишеш под всяка статия за Емрах – нали знаеш, че никой певец никога няма да ти отговори на въпросите тук?

  Викайте в два гласа че Емрах не е добър певец и не прави хубави песни! Нека да стане счетоводител и да си отвори сладкарница! Никакво пеене!

 • Анонимен каза:

  Аз съм чела в интернет за него? Емрах е син на Тони Стораро? Те са Баща и Син? Тони Стораро има двама синове Фики и Емрах? Фики станал популярен имал доста песни? Сега Тони Стораро също е популярен има доста песни? Сега е на ред Емрах да стане популярен да запишва песни? Те са семейство Сторарови? Емрах направил дует с Емилия? После запишвал дует с баща си Тони Стораро? Емрах е направил дует с Малката? Емрах ми обещал да направи дует с певеца Борис Дали? Емрах ако има желание да запише и да направи трио със Тони Стораро и Фики? Да ли ще го изпълни незнам? Това е мойто мнение за него? Заради това го харесвам и го познавам добре? Емрах ми е любим певец и Борис Дали също? Прочети в интернет и напиши Емрах Стораро и ще го опознаеш?

 • бай Миле каза:

  О … боже … господи …. . Да си жива и здрава, мила, много да те радват песните и творчеството на тези прекрасни изпълнители .. и всичко най-добро ти пожелавам 🙂

 • Анонимен каза:

  Благодаря! Емрах ще бъде велик? Емрах ще бъде по добър от Фики? Ще видите?

 • Емрах каза:

  Престани да питаш всеки колега за дует с мен, че ме намразиха, заради теб!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!