„Нова страница“ на Магда излиза в началото на декември

Магда разкри в „Открит микрофон“ на Signal.bg, че работи върху два нови проекта, които ще бъдат представени в най-скоро време. Най-напред фолк звездата ще пусне солово парче, а след това и дългоочаквания втори дует с македонския й колега Игор.

„Подготвям нови две песни, едната от които се казва „Нова страница“. Умишлено има символика. Исках след юбилейния сборен албум да започна с нещо наистина ново, на чисто и затова сложих такова заглавие – „Нова страница“. Отварям нова страница в моята кариера и се надявам тази песен наистина да ми донесе едно хубаво ново начало и да изкача още едно стъпало нагоре. Искам бавно да изкачвам стъпало по стъпало и някой ден да стигна до върха“ – споделя изпълнителката пред водещата Емилия Стоянова.

За соловия си проект Магда разказва: „Нова страница“ е авторска песен на Артан Кастрати, аранжиментът направи Митко Петров, текстът е на Мариета Ангелова. Много смислен, много хубав текст. На 25 ноември ще снимам видеото с Иво Спасов и неговия прекрасен екип. За първи път ще работя с тях, надавам се всичко да се получи много добре. Ще има история, която е свързана с песента“. Видеоклипът трябва да бъде готов в началото на декември, уточни певицата.

Проектът й с  Игор Шарески все още няма заглавие, но пък мелодията и текстът са напълно готови, остава записът да бъде осъществен.

„Дуетната ми песен отново е с Игор, който е и композитор на парчето, текстът направи Тина Денчева. Стана наистина уникална песен. Темата, по която писа Тина, е зададена от мен, дано да се хареса на публиката. Много скоро и тя ще се сдобие с видеоклип, но още за нея нямам фиксирана дата“ – обясни изпълнителката на „Пайнер“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!