“Нова магистрала 20-19” – модерна версия на нещо добре познато

“Нова магистрала 20-19” е съвременният поглед на емблематичното парче  “Магистрала”, изпълнено от Амет през 2006 година. Идеята за новата версия е на Илиян, който покани Теди Александрова и Амет да участват в записа и снимките на видеоклипа.

Лентата направи премиера в официалния канал PlanetaOfficial, а феновете побързаха да харесат клипа и да поздравят изпълнителите за хубавата изненада.

Музиката на “Нова магистрала 20-19” е на Илия Захариев – Зики, текстът е на Свобода Даскалова и Теди Александрова, а оригиналният аранжимент е на Даниел Ганев. Видеколипът е заснет от Николай Скерлев, който залага на семпъл сюжет, с леко намигване към действителността.

Напоследък тенденцията да се възраждат големи ретро хитове все повече се налага. Явно феновете харесват това и одобряват всеки новопоявил се римейк. Така беше с “Богиня” на Ваня и “Фиеста” на Кали, а сега и с интерпретацията на хита на Амет, вече в колаборация с Илиян и Теди Алексадрова.

ВИЖ /Илиян и Теди Александрова ft. Амет – Нова магистрала

1 коментар към ““Нова магистрала 20-19” – модерна версия на нещо добре познато”

  • Анонимен каза:

    Искам да попитам Илиян би ли направил трети трио с Константин и Борис Дали? Ще направиш ли дует с певеца Емрах? Би ли ми отговорил на тези въпроси?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!