Нова БГ песен завладя мрежата и се превърна в едно от най-споделяните видеа

Нова българска песен завладя за броени дни родното интернет пространство, а клипът ѝ се превърна в едно от най-споделяните видеа в социалните мрежи.

Прочувствената балада “Гълъбо” завладя сърцата на публиката както с невероятното изпълнение на певеца Мирослав Костадинов – Миро, така и  с красивата визуална естетика на видео ѝ, в което участват актьорът от хитовия сериал “Откраднат живот” Димо Алексиев и фотографът Красена Ангелова.

“Това е една песен на Вида Пиронкова. Нейни са музиката и текстът, а аз само пея. Всички сме гости на Вида в тази песен и на Игор Марковски, който беше мост между музиката на Вида и зрителя” – обясни изпълнителят в “Здравей, България”.

Песента “Гълъбо”  е част от предстоящ албум на Вида Пиронкова. За успеха на баладата допринася и невероятния акомпанимент от пианото на професор Людмил Ангелов и виолончелото на Анет Артинян, отбелязаха Миро и Красена. Режисьори на видеото към “Гълъбо” са Васил Стефанов и Стефка Николова.

Междувременно Миро се готви за ново предизвикателство – участие в  новия сезон на обичаното шоу за звездни превъплъщения “Като две капки вода”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!