Ния Петрова е новият глас на България - Signal.bg

Ния Петрова е новият глас на България

Тя си тръгва с награда от 50 000 лв. и готов авторски хит, създаден специално за шоуто.

Ния Петрова е победителят в петия сезон на „Гласът на България”.  Тя извоюва титлата в конкуренция с още трима финалисти – Виктория, Оливия и Рафаел, на последния концерт на живо.

След дуетните изпълнения на финалистите с техните треньори в надпреварата останаха Ния и Виктория. В последния музикален двубой вотът на зрителите за Ния Петрова надделя.

Изключително силното и професионално изпълнение на песента „Make You Feel My Love” спечели титлата на талантливата изпълнителка.

„Аз съм спокоен, щастлив и горд, че имам артист от световна класа в отбора си”, каза нейният треньор Иван Лечев.

Той запази короната на треньора победител, с когото извървяха дългия път от кастингите до финала. Статуетката връчи миналогодишният победител в шоуто Радко Петков.

Краят бе даден с изпълнението на Ния Петрова на първия готов сингъл, подарен ѝ от шоуто.

Ния e момичето с уникален и много характерен тембър, който според Графа може да разбие статуквото на българската музика.

Тя е на 22 г. от София и е трудов терапевт – работи с хора с интелектуални затруднения. От малка се занимава с музика, но няма музикално образование.
На кастингите на тъмно се яви с „Take Мe Тo Сhurch”, като на изпълнението се обърнаха и четиримата треньори.

Ния е козът на Иван Лечев за финала на „Гласът на България”. На полуфинала тя изпя „Hold Back the River” и отново получи отлични отзиви от треньорите, пише btvnovinite.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!