Никос Вертис избра българската Фантазия за новия си клип / ВИЖ

В петък мегазвездата на гръцката музика Никос Вертис представи най-новото си парче “Allaxa”. Вертис е слушан и обичан не само в съседна Гърция, а и на Балканите и цяла Европа.

Последното му видео, което по всяка вероятност в заснето в Кайро, българската аудитория забелязва и доста познати лица. Любимецът на гръцката публика работи по “Allaxa” с известната родна група “Фантазия”.

По този повод чувствени думи сподели с феновете си Силвестър Матеев – Силвър часове след премиерата. Ето какво пише той:

“ФАНТАЗИЯ…..УСПЯ!!! (Моята Фантазия)… тази, в която никой не вярваше, всеки ми се присмиваше и казваше, че тази моя “Фантзия” не е достойна за НАРОДА. Сега искам да кажа на всички тези: “ФАНТАЗИЯ освен, че успя да спечели народа в България, спечелиха и всички етноси и социални групи. Таргета на Моята група е изключително шикрок….Слуша се от малко до голямо, от сватба до дискотека, даже и в аптека…успя да създаде свой собствен и разпознаваем С Т И Л…А СЕГА ВЕЧЕ МОМЧЕТАТА СЕ ПРЕВРЪЩАТ В ЛИЦА, на които се доверяват световни звезди като #NIKOS #VERTIS , #HUSNU #SENLENDIRIÇI Cambo Agusev и мноого други….За всичко това сме благодарни на ГОСПОД и на ваше величество “ПУБЛИКАТА”…също така на режисьора на тази и много други ленти, а именно #ЛюсиИларионов.”

“Това е сериозен успех. Мега звездата Вертис да избере “Фантазия” за новият си проект”; “Страхотни сте. Този успех е само началото на поредицата от такива.”; “Очакваме съвместни проекти.” – са само част от коментарите на феновете, които от вчера заливат избраните.

Режисьор на лентата е Люси Иларионов, с когото Вертис работи от години и към когото бяха отправени специални благодарности от Силвър.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!