Никос Вертис идва в България за грандиозен концерт

Супер звездата Никос Вертис ще изнесе грандиозен концерт в България на 13 май 2020 г. в зала “Арена Армеец”. Хилядите му феновете у нас ще имат уникалната възможност да се насладят на живо на харизматичния изпълнител, да се докоснат до красотата на музиката му и да чуят най-големите му хитове. Това ще се случи и в разгара на кариерата му в момент, в който Никос Вертис буквално подлудява феновете нагръцката музика по всичкикраища на света.

Специално за концерта на 13 май 2020 г. залата ще се превърне в истински Бузуки бар. На терена ще бъдат разположени специални сепарета, които ще бъдат внесени от най-големите бузуки барове в Гърция. Допълнително ще бъдат обявени и кои ще са подгряващите изпълнители в тази вълшебна, майска, гръцка вечер в София.

Определят Вертис като най-великия изпълнител на лаика – музикален стил, който е микс между традиционна гръцка музика и поп и денс звучене.Той е един от най-големите, талантливи, обичани и желани съвременни изпълнители на гръцка музика. Роден в Холандия от смесен брак, на 6 години семейството му се премества в Солун. От дете взема уроци по бузуки, а 15-годишен започва да се занимава и с пеене. От този момент животът му е музика – композира, свири и пеене.

Последният му албум „EROTEVMENOS“ e oт 2017-та и включа девет песни, сред които двата големи хита „Erotevmenos“ и „An m’agapises“. Парчетата бързо печелят сърцата на публиката – покоряват музикалните класации са с милиони гледания в YouTube.

Само последното му видео към песента “Allaxa”, което Вертис пусна през август тази година, вече има повече от 2 милиона гледания. Преди броени дни звездата стартира и голямо турне в Северна Америка, където ще пее в най-големите концертни зали в Los Angeles, Toronto, Atlantic City, Montreal и Chicago.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!