Никола Тодоров вдигна пищна сватба

Младата фолклорна надежда Никола Тодоров вдигна пищна сватба в края на миналата седмица. За радост на дамската аудитория под венчилото мина не гласовитият изпълнител на „Diapason Records„, а неговият брат Тодор.

Известно е, че Никола е единственият член на семейството, който се занимава професионално с музика. За негова радост към фамилията се присъедини и една спортна натура – красивата Марианна, която е републикански шампион и бивша състезателка по спортни танци.

Щастливото събитие се състоя в Благоевград, а за настроението на всички присъстващи се погрижиха народната певица Мариана Манолева, както и самият Никола Тодоров. Купонът продължи до ранни зори, а талантливият певец поздрави всички присъстващи с някои от своите песни – „Китка: Стани, стани, щерко ле“, „Разболело се мамино Ленче“, „Спомен за Самуил“ и много други.

„Пожелавам на брат ми Тодор и съпругата му Марианна много здраве и семейно щастие! Скоро очаквам и цяла къща с племенници“ – каза Никола Тодоров.

„Аз още не смятам да правя тази крачка, тъй като съм млад и не се чувствам готов да създам семейство. Сърцето ми е свободно и очаквам кандидатки“ – смее се той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!