Неочаквани признания от Джена и Наско Стоев

В навечерието на Деня на влюбените Джена и Наско Стоев разкриха в телевизионен ефир как се чувстват като семейство и какво им помага да съхраняват любовта си.

„Тази година празнуваме 5 години, откакто се запознахме, и 4 години от нашата сватба“ –  каза певицата в „Папараци“ .

„Не знам кога е празникът на влюбените, понеже всеки ден го празнувам, всеки ден съм влюбен, от сутринта се влюбвам в нея и така, докато заспя“ – заяви музикантът.

Джена засне нов клип на локация от филма “Рамбо“ / ВИЖ

Двамата признаха още, че обичат сами да се грижат за своя син и използват всяка свободна минута да са заедно с него.

„Ние държим да сме заедно. Аз, лично, държа да го гледаме колкото се може максимално. Намалихме участията, за да може да го гледаме повече, да споделяме заедно времето си и най-вече той да расте до мама и тате, защото всяко едно дете има нужда от мама и от тате. Той не ни пуска никъде. Откакто се осъзнал застава на вратата и започва да ни разпитва – кой къде отива, защо отива, него кой ще го гледа и държи да е с нас“ – обясни щастливата майка.

Джена е петият номиниран за ФОЛК ИДОЛ 2019

„Вечерно време, когато не сме на работа и сме си вкъщи, и сме си легнали двамата с нея, той си е на неговото легло, идва при нас, гушка ни двамата и казва: „Тати, цункайте се“ – допълни гордият татко.

По повод писанията, че по коледните празници е спряла да поддържа връзка със семейството си, Джена заяви:

„Аз уважавам моите родители и цял живот ще ги уважавам. Спекулации не искам да има, защото аз ги уважавам и ги обичам. Както при всяко семейство, имахме своите разминавания, но всичко е дошло на мястото си. Разумните хора винаги трябва да намират начин да комуникират и да стигат до любовта и обичта“.

2 коментара към “Неочаквани признания от Джена и Наско Стоев”

  • Леля Минка от №58 каза:

    Дженка е много добро, мило и смело момиче. Не знам как я търпи тази змия свекърва и Надя, която цялото село мразим. Всеизвестна е със скръндзливостта си и опърничевият си характер, постоянно търси кавги и се чуди каква интрига да забърка. Иначе и синът й и мъжът й са сърцати, народни хара, не каато оная чума. Опази боже, добре, че момчето не прилича на нея, а на баща си изцяло, че ако беше с нейният злобен характер за мъж никоя нямаше да го вземе.Само ги излага с просташкото си поведение и вечните и истерии. Добре, че децата се махнаха в София да се отърват от нея. Да видим мъжът й до кога ще я търпи, макар че, и той гледа да не се прибира. Нормално с тази вещица в къщата, която винаги е готова за панайр и скандал, да не е луд, една ракия не му дава да изпие без да му дудне на главата. Цело село го базика, умира си от срам човека, но да е мислил като я е взел!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!