Нелина с изявление към бившите си продуценти от „Пайнер“

Нелина изненада с искрени думи към бившите си продуценти от „Пайнер“, с които работи в продължение на дълги години. Гласовитата певица изказа радостта си от факта, че нейните фолклорни песни отново се ротират по фолклорния канал на музикалната компания.

Тя не скри благодарността си и към авторите, които стоят зад реализираните песни, които са сред най-харесваните и от публиката й.

„Искам да изкажа искрената си благодарност към музикална компания „Пайнер“ за това, че отново можем да се радваме по „Планета Фолк“ на прекрасните песни, които създадохме заедно в продължение на 20 години съвместна работа! Истинска съкровищница от обичани песни от толкова много почитатели на фолклора ни! Множество хора ми се обадиха и писаха щастливи от факта! Песента е да се пее и радва хората, да изпълва душите им с настроение и разтуха, особено в такива времена като днешните! И както се пее в песента „Чорбаджи Иван“, по текст на Свобода Даскалова, музика и аранжимент на Владимир Великов, ”Да извием българско хоро, да ни спомнят само с добро” – пише с вълнение Нелина.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!