Нелина промотира новия си проект / ВИДЕО

Нелина зарадва почитателите си с нов проект. Видеоклипът към фолклорната песен “Како Николинке“ се завъртя в ефира на Планета Фолк. С този сингъл изпълнителката слага начало на работата й по предстоящ фолклорен албум.

Песента е изпълнена с позитивно настроение и носи хумористичен характер, а за това допринасят и актьорите, участващи в лентата, които бяха избрани с  кастинг. Фолклорен танцов ансамбъл “Български Ритми“ също се включва с оригинална хореография в клипа. Кадрите са заснети в комплекс край Своге от режисьора Радослав Георгиев.

Нелина отново майсторски интерпретира тази народна мелодия, за която споделя, че знае отдавна.

“Благодаря на всички хора от обкръжението ми, които ми дават точните предложения и съвети като музикален подбор, които аз да отсея и да представя на публиката. Сигурна съм, че моите почитатели ще харесат “Како Николинке“ и ще я превърнат в една от любимите си мелодии“, споделя тя пред Планета ТВ.

Звездата на музикална компания “Пайнер“ отново е изпипала всичко до последния детайл, а визиите й в клипа са изцяло подчинени на посланието и характера на мелодията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!