Нелина преживя истински кошмар

Нелина преживя истински кошмар по време на своя сценична изява. Почитател на певицата едва не задуши любимката си, след като я стисна толкова силно, че за момент певицата си помисли, че е в ръцете на Хълк.

„Беше толкова искрен и голям, че в един момент се почувствах сякаш съм в обятията на Хълк“, призна пред „Шоу“ талантливата певица.

Случката се развива преди седмица по време на концерт. След края на изявата на Нелина, тя останала да раздава автографи на всички желаещи.

Един от феновете бил по-напорист, приближил се и я прегърнал с двете си ръце. Започнал да й се радва като на дете и не спирал да я хвали колко е красива и колко много харесвал песните й. Започнал дори да пее любимите си творби от репертоара на Нелина.

По това време захватът му ставал все по-силен и силен. Накрая се наложило екипът да помогне на изпълнителката да излезе от обятията на своя обожател.

Нелина грейна в различна светлина: Такива спомени оставям аз

През последните месеци Нелина отново се завърна ударно на сцената . Тя зарадва феновете с новата и песен „Такива спомени оставям аз“ и сега пътува активно из страната по концерти и участия

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!