Нелина подари незабравим концерт на почитателите си в Лондон - Signal.bg

Нелина подари незабравим концерт на почитателите си в Лондон

Нелина се разходи край Бъкингамския дворец

През изминалия уикенд Нелина гостува на българите в английската столица Лондон. Певицата бе там по покана на българския ресторант Уникат – 2, а партито съвпадна и с рождения ден на собственика. Гласовитата изпълнителка подари няколко незабравими часа на своите почитатели, които зарадва с прекрасни фолклорни изпълнения и много попфолк хитове.

 

Звездата на телевизия “Планета“ е известна със страстта си към пътешествията и това бе още един повод да не пропусне да посети част от красивите места в Лондон. Мегаполисът носи уникална атмосфера, защото тук туристите могат да се насладят както на безценни исторически и културни забележителности, така и на модерни атракции.

Този път Нелина в компанията на свои приятелки се разходи в района на Бъкингамския дворец, като посети и Паркът “Св. Джеймс” (St. James’s Park) – най-стария от осемте кралски паркове в Лондон. Красива зеленина, многобройни цветя и интересни обитатели посрещнаха певицата там, а тя от своя страна не пропусна да сподели кадри и с почитателите си в социалната мрежа от този незабравим английски следобед.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!