Нелина на купон с телевизионна звезда

Нелина безспорно е от певиците, които умеят да се забавляват и да предават тази енергия и на околните. Певицата показа това на импровизирано участие на столичния бул. „Витоша“, където се озова в компанията на Алекс Сърчаджиева и част от екипа на „Игри на волята“. Веселата компания бе хваната да играе хоро в центъра на столицата.

Оказа се, че в по-ранните часове певицата и приятели се събрали на непринудена вечеря. На особено внимание се радвали Алекс Сърчеджиева и част от екипа на „Игри на волята“.

Така неусетно настроението се покачило и след полунощ прераснало в импровизиран рожден ден на една от приятелките. Тя пожелала фолк звездата да я поздрави няколко пъти с „Кукавица“ и  „Рожен ден“, така неусетно вечерта завършила с кръшно хоро насред известния булевард.

От няколко месеца Нелина е самопродуциращ се изпълнител, след като се раздели с издателите си от „Пайнер“. Тя вече представи и първата си песен  като самостоятелен артист – „Мома Ангелина“, която успя бързо да се наложи и спечели вниманието на публиката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!