Нелина: Когато те разлюбят, се раждат най-хубавите песни

Нелина като дете никога не си е мечтала да става певица

Нелина, която днес е една от най-разпознаваемите певици в попфолка и фолклора, е посветила четвърт век на музиката.

“Много рисувах и както казват хората: “Неведоми са пътищата Господни”. Съдбата е имала други планове за мен и така уж неочаквано вече 25 години ще станат, се занимавам с това. Както всяка работа си има и плюсове, и минуси. Но аз имам кратка памет за негативите и гледам да се съсредоточвам върху нещата, които ми предстоят, нещата, които искам да правя, нещата, които днес, тук и сега са ми на дневен ред” – обяснява тя пред „Планета Блиц“.

Певицата признава, че има много неща, които я радват в нейната работа. На първо място поставя любовта на публиката. За нея няма по-голямо вдъхновение и радост от това хората да харесват песните й, да я канят по участия, да си правят снимки с нея.

“Хем позитиви, хем негативи са, когато хората те разпознават и те спират на улицата за автограф. Имало е периоди, в които не съм се чувствала в най-добрата си форма за снимка, но от друга страна съм си мислила, че този човек може един единствен път в живота си сега да ме среща и никога повече да няма тази възможност. Затова слагам най-хубавата си усмивка и каквото се получи. Все пак феновете са по-важни от доброто ми настроение на момента” – споделя гласовитата изпълнителка.

Нелина е категорична, че хитовете са много хубаво нещо и всеки изпълнител се бори за тях. Казва, че се раждат най-вече с талантливи автори. Някой път стават случайно. Но хитовете се правят от публиката, когато тя си хареса дадена песен или изпълнител.

За певицата приятелите са голямо богатство, защото човек без приятели е за никъде.

“Много обичам всичките си приятели и искам да ги поздравя и да им кажа, че много ги обичам и ценя. Любовта пък е най-хубавото нещо в живота на хората. Пожелавам на всички да обичат и да са истински обичани. Когато човек е влюбен, когато го обичат, той не стъпва по земята, а когато го разлюбят, се раждат най-хубавите песни, така че пак любовта е виновна за това” – пояснява тя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!