Нелина вече е самопродуциращ се изпълнител / ВИЖ

В разгара на лято Нелина пусна нов сингъл, а изненадата е за почитателите й е, че проектът е продуциран от нейната фирма – „Нелина 13“. Видеото бе качено в канала на певицата в YouTube – Nelina official, където се радва на много положителни коментари.

Авторската песен на фолклорна основа е по музика и аранжимент на Димитър Милев. Текстът е написан от Полина Дакова.

Режисьор на видеоклипа е Радослав Георгиев.

В отговор на въпрос на свой фен за излъчването на новите й клипове в ефир, изпълнителката отговаря: „DSTV е каналът“. И въпреки че не конкретизира дали се е разделила с досегашните продуценти от „Пайнер“, каквито догадки се правят, все пак намекът е доста красноречив.

Междувременно стана ясно, че гласовитата певица вече е заснела и други нови песни. Тя сподели пред последователите си в социалната мрежа снимки зад кадър и благодари за подкрепата на всички, които са й помогнали за реализацията на видеоклиповете.

Тя успява максимално да се наслади на лятото като се радва както на многобройните си професионални изяви, така и на моменти за релакс край морския бряг.

5 коментара към “Нелина вече е самопродуциращ се изпълнител / ВИЖ”

 • 4estniq каза:

  DSTV?!?Че тая телевизия кой оператор я разпространява?Да смениш Планета с телевизията, която ДесиСлава създаде и после заряза, за да се върне в Пайнер е като да смениш белия Мерцедес, за който на времето пееше Нелина, с магаре!Дано не е скъсала отношенията си с Пайнер, защото не я виждам просто!А е толкова талантлива!

 • Кamata каза:

  Тя в Пайнер нищо не направи, а тръгна сама да се продуцира! Нека се закопае още!

 • Гери каза:

  Да си в голяма фирма има както плюсове, така и минуси. Успех, Нелина!

 • Мирослав каза:

  За мен това е грешен ход от страна на Нелина. Трябваше да си остане в фирмата, защто без Пайнер би и било доста трудно. Все пак не е Камелия, Андреа или Константин, с огромна фенска маса. Просото и трябва пълна промяна, хъс и амбиция за работа. Пее много добре, но без силния гръб на Пайнер съвсем ще залезе, да няма да дели хонорара с фирмата. Без Пайнер е обречена на забрава, дано греша. Успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!