Нелина: Бях на ръба на нервна криза

Нелина разкрива в телевизионен ефир защо е хубаво човек да се доверява на психолог. „Добре че отидох при психолог, защото бях на ръба на нервна криза“ – признава тя в „На кафе“

„Мисля, че човек не трябва да тъпче на едно място, а постоянно да опитва нови неща, защото иначе за какво ти е този живот“ – откровено споделя тя.

Певицата не крие, че самата тя винаги се старае да открива нови пътища и търси различното. Убедена е, че когато човек заоре на едно място, му става скучно и безинтересно. Изпълнителката дава пример със себе си – началото на кариерата й е било основно с фолклор, но след това е решила да разгърне своя диапазон и го е обогатила с изпълнения на гръцка, сръбска, балканска музика, попфолк и др.

Нелина коментира и какво е отношението й към актуалната рап вълна като припомня, че още през 1993 година е представила такъв тип парче с формация “Фаворит“, озаглавено “Мамена и лъгана“.

Певицата е щастлива от реализацията на своя актуален попфолк проект – “Имунитет“. В основата му лежи посланието, че трябва да има любов, защото без нея не можем.

“Имунитет трябва да има към много неща, защото стресът ни дебне отвсякъде. Трябва да сме малко по-търпеливи, спокойни, толерантни и да се уважаваме повече един друг, и така може би нещата ще се оправят“ – подчертава тя.

1 коментар към “Нелина: Бях на ръба на нервна криза”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!