Нелина: Авторската музика дава лице на изпълнителя - Signal.bg

Нелина: Авторската музика дава лице на изпълнителя

Нелина се радва на голяма подкрепа от ценителите на фолклора

Нелина е сред изпълнителите, чиито песни остават в сърцата на хората и ги радват както в делник, така и в празник. Съвсем скоро изпълнителката отново ще поднесе няколко незабравими часа хубава музика на публиката. Предстои й изява извън България.

Тя е специален гост на българската общност във Великобритания. Концертът на гласовитата певица е в Лондон. Нелина е категорична, че и този път няма да пести глас и енергия, за да зарадва своите почитатели. Те са най-големият й стимул да продължава да работи и създава нови песни

“Мога да кажа, че аз съм една голяма щастливка, защото когато ти даваш хубава енергия, хората ти връщат същата многократно. Какво по-голямо щастие да искаш от това, освен здраве“ – споделя тя пред Канал 3.

Звездата на “Пайнер“ признава, че още от малка е открила любовта си към българския фолклор и докъм 20-та си година е отказвала да приеме каквато и да било друга музика.

“И до ден днешен фолклорът си ми е на сърце. Моята най-голяма любов. Радвам се, че моите предпочитания и вкусовете на хората, които казват, че много повече ме харесват като фолклорен изпълнител, съвпадат“ – казва тя.

Най-важната й цел да прави музика, която се харесва не само на нея самата, а и на публиката. Убедена е, че когато се срещнат вкусовете и оценките, значи посоката, в която върви е точна.

Важно място заема и на авторската музика на фолклорна основа.

“Хубаво е редом с по-съвременното звучене, което правим като аранжимент на по старите фолклорни песни, да се поднасят и нови неща. Авторската музика дава лице на определен изпълнител и това ще остане след нас“ – подчертава певицата.

1 коментар към “Нелина: Авторската музика дава лице на изпълнителя”

  • Значение каза:

    Нямаш нито приятно лице, нито музиката ти ( която ти не можеш да пишеш) стават за ядене. За това и си все там на дъното, боядисваш се в червено , аджаба да те забележи някой, но не става.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!