На рождения си ден Емилия трогна до сълзи с видео и думи за майка си / ВИЖ

Емилия отбеляза рождения си ден на 21 март. Въпреки невъзможността да събере своите приятели и роднини за втора поредна година, тя запазва позитивното си настроение.

За своите фенове фолк звездата бе подготвила специална изненада, като в социалните мрежи пусна видеоклип, събрал важни моменти от детството й до днес. Изпълнителката написа и емоционален пост, в който сподели своите мисли и чувства по повод личния си празник, а най-трогателните думи отправи към своята майка.

„Днес искам да честитя празника на моята майка. Тя е главният виновник музиката да стане моята професия и любов. Днес искам да и кажа колко много я ценя и уважавам. Да й кажа: Благодаря за всичките грижи и любов, които ми е дала. Да й кажа: Извинявай за сълзите и за притесненията, безсънните нощи и страданията, които без да осъзнаваме като малки причиняваме. Мила мамо,Обичам те и благодаря на Господ, че си с мен, с нас, и че на този ден си ме родила. Честит празник!!!❤️Обичам те!!!❤️“

Видеото и думите на Емилия събраха стотици коментари и лайкове, а последователите на спират да поднасят своите благопожелания по повод празника на любимата си певица.

 

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!