Наш известен изпълнител е в болница с опасност за живота

Известен български музикант е в болница с опасност за живота. Вокалистът на „Gravity Co“ Явор Захариев е в „Пирогов“. От лечебното заведение съобщиха за NOVA, че той е в изключително тежко състояние и се борят за живота му. По непотвърдена информация той е бил открит в безпомощно състояние в дома си със счупен нос.

39-годишният музикант е намерен от свои близки около 12,30 ч. в сряда. Прегледан е обстойно в „Пирогов“ и е установено тежко общо увреждане.

Според една от версиите рокаджията е бил нападнат и бит. Другата хипотеза е, че сам се е докарал до това състояние с дрога и е довел организма си до пълно изтощение, информира в. „24 часа“.

Пациент с такива инициали е прегледан обстойно. Установено беше тежко общо увреждане. Състоянието му е сериозно, има опасност и за живота му. Правим всичко възможно за стабилизирането му, но е невъзможно да се дадат прогнози, казаха от „Пирогов“.

Заради инцидента концертът на групата снощи в София бе отменен. Организаторите на събитието са публикували официално съобщение в групата на събитието във Facebook, че концертът се отлага заради здравословното състояние на член от групата, без да се споменава повече информация по случая.

Миналата година Захариев разказа как е успял да се пребори с дрогата, след като е бил 3 години в комуна в Хърватия. Дали става въпрос за побой или пък употреба на наркотици тепърва ще се изяснява. Разследването продължава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!