Натурална козметика за придобиване на тен – красиво и с грижа за кожата

Предимства на соларна козметика с натурални масла

Все повече брандове, предлагащи козметика, се насочват към натуралните съставки. Истината е, че природата предлага абсолютно всичко нужно, за да бъдем здрави, красиви и да се чувстваме прекрасно. Разбира се, когато качеството на съставките е високо и те са съчетани с познания, тогава резултатът е просто зашеметяващ.

Формулата на всеки продукт съдържа подбрани натурални съставки и помощни естествени вещества, които заедно постигат оптимални резултати и поддържат кожата здрава и красива.

Какаово масло – мощен източник на ценни вещества, които подхранват и защитават кожата. Съдържащите се мастни киселини я поддържат еластична и спомагат за забавяне на стареенето. Хидратира и успокоява кожата след излагане на слънце или ползване на солариум. Освен всичко това, притежава и неустоим аромат, който завладява сетивата.

Кокосово масло – друг много разпространен участник в натуралните формули за тен. Овлажнява кожата и я поддържа еластична, гладка и мека. Ускорява придобиването на тен и има естествени антибактериални свойства.

Арганово масло – истински извор на полезни вещества, като най-ценното от тях е натуралният витамин E. Той е мастноразтворим антиоксидант с изключително висок потенциал да защити клетките на кожата от действието на свободните радикали. Намалява бръчките и противодейства на стареенето.

Бадемово масло – невероятно близко като структура до естествения себум на човешката кожа. Отлична поносимост, не запушва порите и попива бързо. Богат източник на мастноразтворими витамини, които осигуряват бариера срещу свободните радикали.

Масло от жожоба – притежава силен противовъзпалителен ефект и успокоява кожата след излагане на слънце. Регулира мастната секреция и е подходящо за нанасяне върху лицето и тялото.

Масло от маслини – предпазва кожата от увреждане, възстановява тъканите и успокоява зачервяванията. Има много добра поносимост и ускорява придобиването на тен. Използва се дори при бебета, тъй като е с отлично усвояване и се отразява чудесно върху нежната кожа.

Всички тези съставки се произвеждат чрез процес на студено пресоване, за да се запазят ценните вещества максимално добре. Влагането на качествени суровини при създаването на най-добрата козметика за тен – Megatan е причината, поради която е толкова ефективна и популярна.

Алое – чудодейното растение предлага всичко нужно за бързото регенериране на кожата след излагане на слънце или ползване на солариум. Ценният състав на алоето хидратира кожата в дълбочина, неутрализира вредите от UV лъчите, подмладява и изглажда.

Всяко от маслата поотделно притежава изключителен потенциал да направи кожата прекрасна и да поддържа нейното здраве, но в правилната комбинация, ефектът се увеличава многократно.

Освен за солариум, продуктите на бранда са подходящи за употреба и при слънчеви бани. Ускоряват придобиването на шоколадов загар, ухаят божествено и се нанасят много лесно. Попиват бързо и не оставят мазно усещане върху кожата. Тя е мека, хидратирана и изкусително блестяща.
С използването на подходящата козметика и умереното излагане на слънчеви лъчи/правилното ползване на качествен солариум, постигането на златист загар става бързо и лесно.

Сериозно предимство на натуралните масла в козметиката, включително и тази за солариум и тен, е, че осигуряват нужните хранителни вещества на кожата в естествен вид. Тя ги усвоява бързо и пълноценно, а ефектите са просто зашеметяващи – мека като коприна, еластична, гладка, подхранена и много „щастлива“ кожа.

Освен това, за разлика от използването на синтетични съставки, естествените масла не дразнят кожата, тя показва висок толеранс към тях.

Добрата тен-козметикa се грижи и за комфорта, и за самочувствието на хората, които я ползват. Всеки продукт е с уникален и прекрасен аромат, който подобрява настроението, повишава самочувствието и носи истинско блаженство за сетивата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!