Наско Канара с необичаен рожден ден

Атанас Стоев – Канара празнува рожден ден на 2 декември. Емблемата на тракийската народна музика от ранни зори получава много поздравителни картички, SMS-и и обаждания, които му донесоха много положителни емоции, но най-хубавите моменти в този ден тепърва предстоят.

Наско Канара ще съчетае личния си празник с гостуване в Истанбул, а специалната вечеря ще бъде на корабче по Босфора, в компанията на неговата съпруга Надя Стоева и приятели.

Преди това семейство Стоеви се наслади на прекрасна предколедна почивка в Поморие и се зареди с нови сили и вдъхновение за предстоящите концертни изяви на оркестър “Канарите“.

През ноември в официалния канал на “Планета Фолк“ в YouTube – Planeta Folk Official, премиера направи най-новата композиция на формацията, “Нашенско хоро“, която ще намери заслужено място в празничния репертоар на прочутия състав.

3 коментара към “Наско Канара с необичаен рожден ден”

 • Леля Минка от 58 номер каза:

  Hищо ново, отново се скри, за да не почерпи. Убедена съм, че инициатор и в дъното на нещата стой жена му Надя. Много стисната и надута жена, косъм не може да отскубнеш от нея. Чуе ли, че трябва да почерпи хуква като бясна кокошка, затваря се, зазидва всички врати и прозорци, пуска пардета и завеси, дори и интерпол не може да я издири. Повече никога няма да ходя да им нося цветя и поднасям уважението си, не заслужават. Влияе лошо и на Дженка, преди винаги ми се обаждаше и поздравяваше, а сега види ли ме все бърза и има работа. Ще развали и нея, никакво уважение към възрастните хора.

  • Леля Минка от 58 номер каза:

   Из Архива: Дано не е същата скрънза към внуците си както е към комшиите си, всички я знаем как се крие като мишка, за да не се прекара да почерпи с един бонбон, а дори и да я хванеш ще ти натресе бонбони сезони от най-гадните с изтекъл срок на годност от преди пет години, колкото да се посереш от тях и да не си помислиш повече!

   Из Архива: И отново се скри в дън земя само и само да не почерпи,стария и изтъркан номер, който прилага от години.Дойде ли празник завесите се дърпат щорите ,се пускат завести ,вратите се залостват и стой като къртица в тях,дори спира да диша,когато почукам на вратата, изключва си телефона и ако евентуално я срещнеш и попиташ къде е била и защо се крие хуква да бяга по подобие на куца кокошка отнесла стар домат без каквото и да е обяснение.
   Много непристойно поведение не отговарящо на възрастта и , то бива да си свидлив и цънцър,но да се излагаш за един бонбон, който никой не ти иска,човек , който ти е набрал цветя от собствената си градина и е отделил време и с желание е тръгнал да те почете и покаже уважение, а ти да се подиграфаш с годините и трудът му.Колелото се върти чедо,бъди жива и здрава и знай Бога гледа.
   Поради тази причина никой от селото не иска да има взимане даване с теб.
   Нека да се знае!

 • Стоев каза:

  Наздраве, Веске! Дано си изтрезняла вече, че като те знам какво пиянде си, цялото село те разправя и свят ми се зявива. Обувай шушоните и си лягай и ти като мен, че сме стари вече. Утре те чакам да фиркаме заедно по обед Надя я няма. Ще почерпя!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!