Наско Канара с любовно признание към съпругата си

Наско Канара отправи трогателни думи към съпругата си Надя Стоева навръх своя рожден ден. Акордеонистът и ръководител на орк. „Канарите“ – Атанас Стоев, който празнува на 2 декември, посреща този специален ден с  позитивна нагласа заедно със съпругата си и се радва на нейната любов.

“За мен единственият подарък е, че те имам и си до мен“ – признава музикантът пред жената на неговия живот.

Тази година музикантското семейство няма да спази дългогодишната традиция за голямо тържество с много приятели и колеги заради епидемията от коронавирус, но пък изненади за Атанас Стоев няма да липсват.

Той ще се радва на домашен уют и топлина, а съпругата му е подготвила специално меню, което ще сложи на празничната трапеза днес – агнешко по канарски и любимата на рожденика пудингова торта.

В първия ден на месец декември семейство Стоеви украси коледно своя дом, затова днес духът на предстоящите празници също ще допринесе за хубавата атмосфера.

“Искаме да пожелаем на всички по света мир, здраве и спокойствие. Посрещаме декември с вяра, че по-доброто за всички ни предстои“ – споделят Надя и Атанас Стоеви пред „Планета“.

Реклама

2 коментара към “Наско Канара с любовно признание към съпругата си”

  • Наско Канара каза:

    Наско Канара: – Жено, аз съм инициатор подписката за твоето изселване. Бъди разумна, вземи си куфара, маската, каската, фикуса и се разкарай! Вече освен цяла Катуница и аз не мога да те понасям и търпя.

  • Леля минка №58 каза:

    Гонете я! Тя е изрод! Толкова злоба събрана на едно място никъде няма!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!