Напорист рокаджия предложи брак на младата попфолк надежда Тина

Младата фолк надежда Тина получи предложение за брак. Случката определено ще остави ярък спомен за певицата, която след това призна, че изненадата за нея била голяма.

Любопитната история се разиграла пред погледа на нейната майка, с която решили да се позабавляват и да попеят в караоке бар. Музиката, която звучала там се различавала от попфолк жанра, в който се изявява изпълнителката, но тя се престрашила да покаже вокалните си умения и да изпълни своя песен.

Публиката определено останала очарована от изпълнителката, особено един младеж, който за изненада на всички бил запален почитател на рок и метъл музиката. Музикалните му пристрастия обаче не попречили да бъде пленен от попфолк изпълнението на младата певица.

Той грабнал микрофона, коленичил и заявил: “Това е най-красивото момиче, което съм виждал, с най-хубавия глас. Луд съм по нея и искам да ми стане жена”.

Младите попфолк надежди Кирил и Тина все по-често заедно

Тази сцена била приета с бурни аплодисменти от всички в заведението, но съвсем естествено гласовитата красавица тактично отказала и се върнала на масата при своята майка. Кандидат-женихът пък лично се извинил за причиненото неудобство, но признал, че толкова харесал момичето, че не се посрамил да поиска ръката й.

Майката на новоизгряващата звезда пък се измъкнала с няколко мили думи и пояснения, че баща й липсва в момента и ще трябва да иска позволение от него. До края на вечерта в клуба звучал само попфолк, а Тина отново зарадвала гостите със свои изпълнения.

Новото попълнение на „Пайнер“ има два проекта с музикалната компания. Първият от тях – “Шамар“, направи премиера през лятото на 2021-а, а вторият – “Нещо чуждо“, се появи преди по-малко от месец и бързо успя да впечатли меломаните.

Реклама

1 коментар към “Напорист рокаджия предложи брак на младата попфолк надежда Тина”

  • Jon Bon Jovi каза:

    Tina I need you asap you suck my dick. He looks very well. You’ll see. I need to taste your pussy. I’m sure she is very very good.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!