Най-младата звезда на „Пайнер“ смени името си

Най-младата звезда на „Пайнер“ избра да се представя с артистичен псевдоним. Даниела Пирянкова, която наскоро дебютира на попфолк сцената в колаборация с Джордан, вече ще се казва Данна.

“С гордост ви съобщавам, че псевдонима ми е DANNA/ Данна! Очаквайте скоро много готини неща“ –  обяви в социалните мрежи изпълнителката.

Тя бе избрана след кастинг, а още първите й стъпки на професионалното музикално поприще разкриха, че я очаква обещаващо бъдеще. До момента Даниела Пирянкова се изявяваше със своето рождено име, но оттук нататък поставя ново начало, като заложи на артистичен псевдоним.

“Избрах DANNA/ Данна, защото звучи модерно, категорично и запомнящо се. Реших, че новият етап в музикалната ми кариера е добре да поставя и с ново артистично име. Вярвам, че с DANNA/ Данна ще открия интересни хоризонти в музикален план и това име ще ми донесе много нови успехи“, споделя певицата.

Тя подготвя три проекта, за които издава, че със сигурност ще изненадат приятно меломаните. “Много ми се работи, нищо че съм на 15“ – казва новата надежда на фолка.

За нея музиката е на първо място в момента, но образованието й също е приоритет, който няма да подцени и занапред.

6 коментара към “Най-младата звезда на „Пайнер“ смени името си”

 • Обективен каза:

  Данна не звучи „модерно“ . Точно име на дива селянка, каквато и изглежда. Сори за грубия език, но псевдонима е мн тъп

 • До 5 години крах! каза:

  Псевдонима Малката пък е дъното! Пайнер започнаха да бълват някакви ….. много от контейнера. Големите звезди напуснаха и всичко е началото на края!!! Певици като Камелия и Глория ще останат на ново, защото са умни. Било с Пайнер или без. Другите който оцелее… До 5 години нищо няма да остане от този жанр! Запомнете го!

 • Анонимен каза:

  Искам да попитам Данна би ли направила дует с певеца Борис Дали?
  Би ли ми отговорила на този въпрос само Данна?

 • Евгети каза:

  Ужас…Дъртия трябва да сдаде управлението на Пайнер на някого по-млад.

 • Анонимен каза:

  Искам да попитам DANNA би ли направила дует с Емрах? Би ли ми отговорила на този въпрос?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!