Най-малката певица на „Пайнер“ с вълнуващо откровение

Данна е най-малката певица в “Пайнер”, защото е само на 15. Макар и на половината от 30-годишната история на музикалната компания, която празнува своя юбилей на 13 февруари, тийнейджърката е здраво стъпила на земята, има ясна цел и приоритети, които са свързани с музиката и нейната кариера.

Данна е специален гост в поредицата “Пайнер 30”, където разказва, че още на 4 годинки е пяла “Шампанско и сълзи” на Ивана пред телевизора. Въпреки че е родена в Америка, в Чикаго, тя живее с родителите си и по-малкия си брат в Хисаря и смята, че това е най-уютното място на света.

“Дълъг е пътят към музикалната сцена, няма как нещата да станат изведнъж. Музиката винаги е била с мен от много малка. Пея откакто се помня. Господинът ми по музика в училище, когато бях на 9 години откри моя талант, по-късно отидох в Пловдив да се развивам с моята госпожа Румяна Иванова и до ден днешен ходя на уроци по солфеж при нея. Участвала съм на много фестивали, конкурси в страната и чужбина, и съм печелила винаги първи места и големите награди” – разказва тя пред Планета ТВ.

Промо / Данна и Десита – Имаш да взимаш

Още не може да забрави емоцията от своя дебют на голямата сцена, който беше на концерта “Планета на 18” в зала “Колодрума” в Пловдив.

“За първи път излизам на толкова голяма сцена, пред толкова много хора, беше неописуемо за мен и много се радвам, че бях част от това събитие. Всички мои приятели много се радваха за мен, подкрепяха ме, даже някои бяха дошли да ме гледат на живо, семейството ми също беше в залата. Вярвам в мечтите. Мечтая за успешна и блестяща кариера. Надявам се един ден да стана успешна певица, да ходя по участия, да не се спирам, хората да ме знаят, да ме харесват и да пеят моите песни” – казва тя.

2 коментара към “Най-малката певица на „Пайнер“ с вълнуващо откровение”

  • Анонимен каза:

    Определено би си заслужила и първо място в лапането на курове с тази устичка.

  • Анонимен каза:

    Аз съм Станко Станков и съм педераст. Търся си мъж за тази вечер, да ме напълни с любов. Намерете ме във Фейсбук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!