Най-интересното от сватбата на Джулия и Кристиан / ВИЖ

Гледайте сватбата на Джулия и Кристиан Кирилови, които се намериха в любовта, усетиха я дълбоко в сърцата и душите си и си казаха “Да” на романтична тържество на 29 септември.

Двамата влюбени не се поколебаха и спазиха стародавната традиция да се врекат във вечна вярност и да стъпят в свещен брачен съюз пред Бога. Те избраха церемонията да се състои в историческия храм “Света София“, един от символите на нашата столица.

Броени минути след сключването на църковния брак, двамата споделят какви емоции ги връхлитат в този вълнуващ момент.

“Спокойни сме, противно на очакваното – казва булката в „Автограф. Младоженецът допълва: „Толкова много се подготвяхме за тази сватба и си мислех, че доста ще се притеснявам, но всичко минава толкова гладко, че не мога да повярвам. Все едно съм на чужда сватба, а не на моята”.

Кристиан разкрива как е усетил, че Джулия е жената на неговия живот.

Той казва, че тези неща някак си идват от само себе си: “И когато са истински и чисти, те се случват за отрицателно време. От първия момент, в който я видях, разбрах, че тя ще е моята жена“.

Към неговото признание се присъединява и Джулия: „При мен се случи по същия начин, от само себе си. Не съм избирала даже, той ме избра. Съдбата ни събра. Видя ме в едно заведение, посочи ме и каза, че ще съм неговата жена.”

“Интересното за нашата сватба е, че аз й предложих да се оженим на 29 май. Трябваше да се оженим на 23 септември, но църквата, която си бяхме избрали за църковната церемония, беше заета. И така решихме да е на 29.09.2019 г. Това ако не е съдба! Дано да ни върви по вода” – разказва Кристиан.

В празничния ден младоженците си размениха и клетви за вярност пред роднини и приятели на изнесен ритуал на терасата на луксозен столичен ресторант.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!