Най-добър приятел събра попфолк изпълнителите Яна и Румен Борилов

Песента „Най-добър приятел“ е причината за успешната съвместна колаборация между Яна и Румен Борилов. В средата на месец април изпълнителите споделиха, че са готови да атакуват сърцата на феновете и музикалните класации с нов сингъл.

Той вече е факт в официалния YouTube канал на Fantasy Group Media – FGM Records и се радва на интерес от страна на меломаните.

„Най-добър приятел“, както е озаглавен първият дует между младата надежда на попфолк сцената Яна и Румен Борилов, е вдъхновен от позитивизма на двамата артисти и в него те възпяват предателствата в живота, както и чистата и неприкосновена любов между двама души.

В състава на авторския екип, обединил идеи за новото музикално предложение, влизат Силвестър Матеев – Силвър и Аркан /музика/, Калоян Коцев /аранжимент/, Силвър и Румен Борилов /текст/, Ангел Малаков /кларинет/, Миро Гагов /тарамбука/, Атешкан /китара/.

Зад камерата застава Райко Райков, а във виодеото виждаме Яна как провокативно демонстрира своите перфектни танцувални умения.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!