Най-дискутираният концерт на „Планета“ с телевизионна премиера

Записът на концерта на „Планета“от зала “Колодрума“ ще бъде излъчен този уикенд. Още от петък вечер зрителите ще могат да видят всичко, което се случи в залата на 3 декември.

Телевизия “Планета“ е заложила лайв премиерата в петък, събота и неделя от 20:00 часа, а “Планета HD” – от 22:00 часа.

Спектакълът в Пловдив бе много дискутиран с присъствието на едни и отсъствието на други от звездите на музикална компания “Пайнер“, но присъстващите дадоха високи оценки за шоуто, което се видя от емоционалния заряд както в залата, така и на сцената.

“Получи се един много хубав концерт, различен концерт. За част от изпълнителите това бе дебют на толкова голяма сцена и те се представиха повече от перфектно. Бих казал – едно презареждане с нови и млади гласове – сподели след спектакъла д-р Хари Янакиев, мениджър на телевизионните канали “Планета“.

„Любовта, която получихме от пловдивската публика, бе реципрочна на тази, която звездите на телевизия “Планета“ раздаваха от сцената. Благодаря на всички гости в зала “Колодрума“ за празника, който цареше на този спектакъл. Вярвам, че той ще се хареса и на зрителите у нас и по света“ – допълни още той.

За хумора в шоуто се погрижи Иван Динев – Устата, а режисьор на целия спектакъл е Станислав Терзиев. Може вече да издадем, че “Планета на 18“ ще бъде част и от празничната Новогодишна програма на “Планета“ и “Планета HD” на 31 декември.

3 коментара към “Най-дискутираният концерт на „Планета“ с телевизионна премиера”

  • Виждал съм това каза:

    Абе защо си Хвалят Провала….Това гаражно събиране ,което спретнаха с недоизявени изпълнИтели.Ама сами вижте , на снимките се виждат много празни седалки в залата .То няма хора, какъв купон е имало???
    Сънували ли да го този успех?

  • Van каза:

    Как не го е срам господина така да лъже. Нали бяхме там, видяхме „пародията“ на цялото „събитие“. После да не се чудите защо така западате и вече съвсем уредялите ви фенове не ви слушат. Залагайте си на новите имена, ще стоим и ще се смеем отрани, За съжаление заблуждението и изкривяването на истината не може да бъде в дългосрочен план. Успех, но рано или късно всичко излиза наяве

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!