Най-големият кошмар на Сашо Кадиев оживя в #ЗаЕднаНощ

Половинката му се омъжи за друг!

От няколко години телевизионният водещ Сашо Кадиев  е сериозно обвързан със салса танцьорката Таня Тончева, с която обаче нямат брак. Явно обидена от дългото протакване и бездействие, тя е решила да направи кардинална стъпка- да мине под венчилото, но не с него, а с друг.

Интригата хвърли Сашо в предаването “Преди обед“, че кошмарът, който сънува от няколко дни, е оживял. Водещият побърза да обясни, че това е сценарият на песента “Por Una Noche“ или #ЗаЕднаНощ, в която жена му играе булка-прелъстителка. В клипа палавата брюнетка вместо да прекара първата си брачна нощ със своя съпруг, си тръгва с един от музикантите на сватбата- Димитър Лазаров- De Fuego.

Кадиев все пак похвали жена си, че се е справила добре и представи парчето, което е на испански и обединява най-добрите от латино средите в България. Основният изпълнител е Димитър Лазаров De Fuego- музикант и създател на едни от най-големите школи по салса. Компания му правят Алфредо Торес и братя Санчез, които над 15 години са свирили в Куба, Мексико и Испания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!