Над 15 звезди от зората на фолка с култово ретро парти в „Забраненото шоу на Рачков“/ ВИЖ

Сцената на „Забраненото шоу на Рачков“ бе разтърсена от щуро ретро парти в неделя вечер. Водещият Димитър Рачков събра в шоуто повече от 15 звезди от зората на попфолка у нас, сред които Деси Слава, Кондьо и Лия, Руслан Мъйнов, Радо Шишарката, Сашо Роман, Илиян Михов – Баровеца, Валдес, Тошко Тодоров и Рико Бенд.

Гостите изпълниха миксове от най-големите си хитове, но двама от тях взривиха студиото с изненадващи изпълнения. Радо Шишарката впечатли всички с песен на рок гигантите AC/DC, а Илиян Михов – Баровеца, заедно с музикантите от Рико Бенд, изуми зрителите с джазова и класическа музика.

Руслан Мъйнов разказа как един бесарабски българин и актьор започва да се занимава с поп-фолк, след което с Деси Слава разчувстваха публиката в студиото с една от най-нежните си песни „Мила моя, мили мой“. Кралят на поп-фолк баладите Сашо Роман поздрави зрителите с хита „Мой, ангеле“ и разказа ключови моменти от живота си.


„Много е важно как ще поднесеш една песен – да е много добре изпята, но и на теб самия да ти харесва. Хората са най-големият критерий за нас изпълнителите. Трябва така да представиш песента, че да може слушателят и да се весели, и да се разплаче. Аз съм плакал, когато записвах „Първородна рожба“, сподели Сашо Роман.

За първи път след 18 години „Забраненото шоу на Рачков“ събра отново Кондьо и Лия за изпълнение на дуетната им песен „Обич моя“. „Днес се видяхме на репетицията тук за първи път след толкова време и чувството е прекрасно“, разказа Лия и сподели новината, че след 20-годишна пауза е готова да представи нов албум.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!