Моминското парти на Биляна от Трио Сопрано/ СНИМКИ

Моминско парти като в приказка организираха най-близките приятелки на Биляна от Трио Сопрано. Бъдещата булка признава, че момичетата са успели да сбъднат мечтата й за този толкова специален ден.

“Винаги съм си представяла моминското ми парти като един женски уикенд край басейна, с много коктейли и сладки приказки. Всичко това се сбъдна и съм страшно щастлива” – казва тя пред Планета ТВ.

В организацията важна роля имат Петя и Габриела от Трио Сопрано. Специално за случая всички присъстващи дами са с еднакви парео, а Биляна е заложила на изящен бял бански и бяла къса рокля.

Изненадите за Биляна са страшно оригинални и направени с много любов като се започне от Момински албум, включващ снимки с лични послания, Кит за спешна помощ на младата булка и се стигне до 10 романтични отговора на младоженеца, защо Биляна е жената за него. И за да е всичко още по-забавно, главната героиня трябва сама да открие листчетата с ценното съдържание, грижливо скрити на тайни местенца в градината.

Черешката на тортата по време на моминското парти е появата на треньорка по ориенталски танци за един специален урок, в който всички се включват с охота и се забавляват от сърце.

Реклама
neustoima

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!