Много дръзко от Магда: “Тегля майни”

Фолк певицата Магда е готова с новия си проект, стана ясно от анонса й в социалната мрежа. Тя публикува интригуващ кадър от предстоящата лента, на който я виждаме с доста красива и секси визия. Снимката е дело на Теди Грозданов.

Чаровната изпълнителка обяви и датата на премиерата – 11 ноември, а заглавието на сингъла е “Тегля майни”.

Какво е подготвила звездата на „Пайнер“, ще разберем още този понеделник в ефира на телевизия “Планета“ и в PlanetaOfficial в YouTube,. Със сигурност обаче певицата е решена да провокира и да представи на публиката нещо различно за нея.

17 коментара към “Много дръзко от Магда: “Тегля майни””

 • Анонимен каза:

  Искам да попитам Магда би ли направила дует Емрах? Синът на Тони Стораро? Кога ще стане? Кога ще я направите? Кога ще я пуснете дуетът? Кога ще я пуснете по Планета? Ще има ли клип към песента и да се виждате и двамата в клипа да пеете заедно? Би ли ми отговорила на тези въпроси?

 • Анонимен каза:

  Аз попитах певицата Магда би ли направила дует с Емрах? Кога ще направите? Кога ще я пуснете по Планета? Кога ще има клип? И да участвате в клипа и да пеете заедно с Емрах? Синът на Тони Стораро? Би ли ми отговорила на тези въпроси?

  • Магда каза:

   Дуети с този дрисльо няма да правя, престани да питаш глупости, питай ме за мен и моята кариера!

 • Анонимен каза:

  И защо не? Защо го обиждаш? Аз съм му фенка има страхотни песни Емрах? И как върви кариерата? Какви песни ще пускаш? Би ли ми отговорила на тези въпроси?

 • Анонимен каза:

  Преди да го обиждаш първо трябва да го опознаеш Емрах? Кога ще пускаш новата ти песен по Планета? След това ще направиш дует с Емрах? Би ли направила дует с Борис Дали и да запишете дуетна песен и да се виждате в клипа на песента? На мен ми харесват старите ти песни а не тази песен? Нямам търпение да го пуснеш песента по Планета? Би ли ми отговорила на тези въпроси?

  • Магда каза:

   Не го харесвам и песните му не ме кефят, мое мнение, малък ми е за дуети. Благодаря, кариерата ми върви много добре, подготвила съм няколко нови парчета, на които съм сигурна, че ще се избухва по клубовете, очаквайте изненади. С Борката от години искам да направя дуетна песен, много го харесвам като глас и човек, ако се появи подходяща песен и той ако има желание на драго сърце ще го направя.

 • Анонимен каза:

  Как така не го харесваш? Много ще се радвам! И аз също го харесвам Борис Дали и съм негова фенка и ми харесват неговите песни? Много ще се радвам да го направите дуета? Имам негови дискове на Борис Дали?

 • Анонимен каза:

  След време като порасне Емрах би ли направила дует с него? Би ли ми отговорила на този въпрос? Би ли направила дует поне с Тони Стораро?

  • Магда каза:

   Не, а Тони Стораро не ме иска за дует, защото съм треторазрядна певица.
   Други въпроси?

 • Магда каза:

  Емрах ще прави трио с Поли Паскова и Денис, питай тях за подробности.

 • Анонимен каза:

  Защо не? Емрах ми обищал да направи дует с певеца Борис Дали? И ще прави трио с Тони Стораро и фики? Кога ще пуснеш новата ти песен?

 • Анонимен каза:

  Кога ще я направят триото? Кога ще я пуснат по Планета? Коя дата ще я пуснат триото? И да ги питам тях за теб?

 • Анонимен каза:

  Слушах и гледах новата ти песен не ми харесва текста на песента? Това ли е новата ти песен? Не ми харесва текста? Има ли подходящ текст на песента? Би ли ми отговорила на тези въпроси?

 • Анонимен каза:

  Няма да настоявам? Извинявай? Щом не искаш? Както решиш ти? Извинявай? Би ли ми отговорила на тези въпроси?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!