Млад попфолк талант измести топ звездите това лято

В средата на лятото  най-голям интерес има към името на Денис Теофиков по критерий “търсене на видеоклипове на изпълнител” в официалния YouTube канал на музикална компания “Пайнер” – PlanetaOfficial. Търсачката на портала за видеосподеляне отчита, че най-често меломаните избират неговите видеоклипове.

Промо / Анелия и Денис Теофиков – Милион

Младата надежда на попфолка не спира да изненадва с успешни проекти, което явно се оценява високо от почитателите на жанра.

Не по-малък е интересът на феновете към клиповете на Галин. Името му е под номер 2 в новия Топ 5 PlanetaOfficial, а изборът на видеоклипове при него е доста разнообразен – както самостоятелни песни, така и много дуети и колаборации, с които Галин продължава да провокира.

Галена е най-често изписваното име на изпълнителка при търсенето на видеоклипове в канала на „Планета“. Към най-големите хитове на певицата се добавят и дуетните й проекти с едни от най-атрактивните изпълнители у нас и на Балканите – Фики, Миле Китич, Криско.

Под номер 4 в средата на лятото феновете са поставили Анелия. Музикалните ленти, които тя ни представя са доста атрактивни и различни. Певицата има голяма фенска аудитория, а това безспорно я радва много.

Преслава, чието име също много често се избира в търсачката на YouTube, заема петата позиция. Звездата на телевизия “Планета” винаги има с какво да ни изненада, а песните й звучат с пълна сила, както от телевизионния екран, така и в клубовете.

На следващите позиции през Лято 2020 са Емануела, Джена, Теди Александрова, Цветелина Янева, Малката, Илиян, Фики и други.

Реклама

4 коментара към “Млад попфолк талант измести топ звездите това лято”

  • Виждал съм това каза:

    Той навсякъде приглася та.И да не напишат името му, то автоматично излиза.По скоро го налагат масово, а не го търсят.

  • Хилда каза:

    Търсят го, защото искат да плякат младо дупе, а не на Гейлин дъртия и разпран задник.

  • Много противен каза:

    Този е най-противният “изпълнител” в Пайнер и като цяло в поп-фолка. Не мога да разбера защо само го бутат и натрапват навсякъде. Никой нормален човек над 25 години не би го слушал този…Само неориентираните тийнейджъри му се кефят на глупавите песни. Не мога да си обясня как големи имена във фолка се съгласиха да направят дуети с него и се намърда при всички почти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!