Млад певец разтуптя сърцето на Роксана/ ВИЖ

Роксана изрази подкрепата си за младия талант Синан. Той получи признание от попфолк звездата заради изпълнение на живо. Изпълнителят на Диапазон Рекърдсе популярен както у нас, така и извън пределите на страната.

Двамата вече са представяли съвместна песен, а сега се задава и нещо ново.

Титулуваха Роксана за кралица

Изпълнителката на „Пайнер“ е категорична в оценката си към гласовития Синан и споделя с вълнение това пред феновете си.

„Един от младите успешни и обичани изпълнители в България и Европа. Гордея се със него и му се радвам от цялото си сърце, защото той е много възпитано и благодарно дете“ –  трогната е певицата.

Последователите й в социалната мрежа веднага реагираха на новината за евентуален дует между двамата, още повече, че Роксана завършва дългия си пост с „#ОЧАКВАЙТЕ_СКОРО“.

„Срещнах го през 2014-а година, когато той още беше дете. Влюбих се в гласа му още тогава, защото Бог му е дал талант, дарба, с която да кара сърцето ти, душата ти да се вълнуват. След това в първата ни дуетна песен “ Kukla Style “ той направи своя дебют и на голямата сцена, и в телевизионния ефир, а вие го посрещнахте с бурни аплодисменти. Сега вече е млад, красив, елегантен мъж и пее сто пъти по хубаво и по майсторски. Един от младите успешни и обичани изпълнители в България и Европа. Гордея се с него и му се радвам от цялото си сърце, защото той е много възпитано и благодарно дете. Обмисляме вариант и то много сериозно за нов дует, с който да ви зарадваме отново. Преди това обаче той ме зарадва и изненада по друг начин, и много скоро ще видите и чуете как.  Сега няма да издавам нищо повече. Респект към неговите родители и цялото му семейство, които обичам страшно много“ – пише тя.

Роксана се събра с млад талант/ СНИМКИ

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!