Младата генерация в „Пайнер“ атакува смело

Видеоклиповете, продуцирани от “Пайнер” бележат голям интерес сред зрителите в най-голямата мрежа за видеосподеляне – YouTube.

Данните от статистиката в канала PlanetaOfficial за юли месец са категорични, че най-гледан през последния месец е бил клипът на Денис Теофиков, Малката, Цветелина Грахич и Александър Робов – “Не се отказват”. Новото четворно видео е провокирало феновете да се връщат към него отново и отново.

Денис Теофиков, Малката, Цв. Грахич, А. Робов – Не се отказват

Веднага след квартета се нарежда лентата на Анелия и Денис Теофиков – “Милион”. В нея Анелия искри от женски сексапил и дуетната й половинка кара зрителите истински да му завиждат за близостта с певицата, па макар и само по време на снимките.

Топ 5 PlanetaOfficial на видеоклиповете през юли продължава с още нови заглавия – “24/7” на Илиян, “Простo секс” – на Галин и Диона, както и “100 живота” на Галена. Тези клипове заслужено се радват на интереса на потребителите в YouTube, а техните изпълнители – на многобройни клубни срещи с феновете това лято.

В Топ 10 влизат още любими клипове като “Предишното момче” на Емрах, “Живее ми се” – на Ариа, “Куката” – в изпълнение на Теди Александрова и Галин, “Той” – на Данна и “Мамино синче” – представен от Емануела и Джия.

1 коментар към “Младата генерация в „Пайнер“ атакува смело”

  • Марио каза:

    Тази ‘млада’ генерация ще доведе до крах фирмата окончателно, ще нанесе финалният удар!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!