Михаела Филева: Трябва ни повече смелост

Михаела Филева, която за първа година бе треньор в „Гласът на България“, е носителката на приз за най-добър БГ Албум от годишните музикални награди на БГ Радио. Тя спечели отличието за проекта си „Нова страница“.

Въпреки че не е очаквала точно тя да спечели, не крие удовлетворението си от постигнатите резултати и се чувства щастлива, че трудът й е оценен от публиката.

„Велико е, че се правят повече албуми и аз съм супер щастлива за българската сцена, че така се получават нещата“ – споделя певицата пред Star Reporters.

„Това лято започвам трети албум. С тази награда в ръце съм длъжна даже да го направя. Тръгвам и на турне, а сега и много летни приключения, които са свързани с турнета, със срещите с хора, които харесват музиката ми главно по Черноморието“ – издава хитовата изпълнителка.

Признава, че обича да ходи на концерти на световни звезди, самата тя вече има успешен голям концерт в зала 1 на НДК и е убедена, че това е пътят към публиката.

„Виждам, че се работи много професионално и може би не сме чак толкова далеч от световните звезди, просто ни трябва повече смелост, за да го правим по-често, за да може и артисти, и публика да си създадем концертни навици“ – заявява Филева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!