Михаела Филева: Супер вдъхновяващо е

Михаела Филева и рапъра NDOE представиха новия си проект преди часове. „На другия край на света“ е проект, който дълго чака да му дойде времето – така певицата описа новото попълнение в репертоара си.

Това не е първата им съвместна работа, защото NDOE стои и зад успеха на песента на Михаела„Латино сеньорита“.

„На другия край на света“ е заснета във Велико Търново, а във видеоклипа участват и половинките на двамата изпълнител.

Промо / Михаела Филева ft. NDOE – На другия край на света

„За мен е много голяма привилегия за работя заедно с него, защото не знам как ще прозвучи, но аз съм си записвала негови песни на касетка, когато съм била… хайде, преди няколко години. Малко ми е нереално, че някакъв човек, който дори не съм знаела как изглежда тогава – слушала съм го на касетка вкъщи – сега имаме възможност да седим на това бяло диванче“ – казва певицата пред БТВ за сценичния си партньор Георги Касабов-NDOE.

„С Михаела се работи много леко. Тя е много креативна. Има супер много идеи. Трудолюбива е. Не сяда да си почива на стари лаври, постоянно е в търсене на нещо ново. Може би и пътуванията я вдъхновяват“ – сподели рапърът.

Филева наскоро се върна от дълго приключение в Африка. Там с приятелска компания и своята половинка Стефан, тя посети Намибия и Южна Африка.

За втора поредна година ще е треньор в „Гласът на България“. Заедно с Владимир Ампов-Графа, Иван Лечев и Камелия, Михаела ще влезе в битка за първото място.

„За втора година ще седна на треньорския стол, много съм благодарна за тази възможност. Това е супер вдъхновяващо – да виждаш млади хора, обичащи музиката, взаимно се зареждаме и си даваме опит. Нямам търпение. Много ми се иска жена да спечели тази година“ – подчертава тя.

Новият сезон на „Гласът на България“ започва на 23 февруари от 20:00 часа по bTV и ще се излъчва всяка неделя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!