Михаела Филева: Ставам по-добра в примамването

Михаела Филева изпрати най-прекрасната година в живота си досега. Звездата направи своята равносметка пред почитателите си в социалната мрежа като подчерта, че е посетила много страни, отдала се е на страстта си да пътува, да ходи на концерти на любими изпълнители, да купи къща на майка си, а и издаде втория си албум.

„Ако трябва да съм откровена, ще призная, че изпратих най-страхотната година в живота си – по-щастлива и споделена не съм се чувствала, пътувах много, посетих 10 държави, бях на 10 концерта на любими изпълнители и банди, вторият ми албум е факт, купих дом на майка си, а поводите да се срещаме с вас бяха над 90… за 365 дни. Благодаря ви за обичта, благодаря за споделените моменти, чувствам се благословена, че ви има и сме заедно. Бъдете здрави и нека направим 2019-а още по-добра!“ – написа тя в Instagram профила си.

През месец декември Михаела и Свилен Ноев от „Остава“ представиха клипа на дуетната си песен „Хронометър“,  част от самостоятелния албум на Свилен – „Different“.

В момента Михаела Филева е на екзотична ваканция в Йордания, където е посетила древния град Петра. Тя разкри в социалната мрежа, че е имала вълнуващо преживяване. „Първата ми запомняща се среща в Йордания – Петя от Петра“, написа Михаела под снимка на камила.

„Казват, че с порастването всичко се променяло… ами не съм много сигурна. Разликата между двете снимки е близо 20 години, а желанието да прегръщам всяко животинче, което се изпречи на пътя ми – все така несравнимо. Снимковият материал доказва, че само ставам по-добра в примамването“ – разказва актуалната изпълнителка и публикува вълнуващи кадри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!