Михаела Филева: Предстои ми нещо много голямо

Михаела Филева ще зарадва меломаните със своя първи самостоятелен концерт в зала 1 на НДК. Звездата на Монте Мюзик сподели подробности около подготвяното шоу.

„Предстои ми нещо много голямо – първият ми самостоятелен концерт в зала 1 на НДК. На 1 декември пускаме билетите в продажба“ – каза певицата ексклузивно в студиото на COOL…T

Актуалната изпълнителка разкри как обича да релаксира и къде се чувства най-приятно.

„Аз съм по-скоро от хората, които намират уют в това да си сам. Много ми е хубаво след динамичен ден да си остана сама вкъщи с книжка или с питие и просто да отделям време за себе си. Обичам собствената си компания. Имам много хобита, които практикувам, когато съм сама“ – обясни тя.

По повод предстоящия нов сезон на „Гласът на България“ и изявата й като треньор на младите таланти, Михаела Филева подчерта:

„Доста се вълнувам, за първи път съм треньор в музикалното предаване „Гласът на България“. За мен това е крачка напред. Имах удоволствието да бъда жури в „България търси талант“ преди няколко години, но сега говорим единствено и само за музика и е много вълнуващо. Искрено се надявам да лиша Иван Лечев от шанса за трета година да сложи короната на своята глава“.

Вижте как се чувства тя от факта, че Григор Димитров тренира на нейна песен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!