Михаела Маринова: Щастлива съм, че пораствам по красив начин

За Михаела Маринова музиката е нейният живот. Тя пее от 4-годишна, а след участието си в 2 музикални формата вече е любимка на всички. Младата звезда на българската музика разказва за пътя към успеха, смелите мечти и любовта.

„Не мога да осъзная, че съм на 20 години. Толкова бързо минава времето, но няма как. Щастлива съм, че пораствам по този красив начин“ – каза тя пред камерата на „Плюс-Минус. Коментарът след новините“.

Хитовата изпълнителка  обясни, че е щастлива, защото музиката ѝ е докоснала българите. Втората ѝ по-голяма мечта е да работи в чужбина.

„Tiempo“ е голямо предизвикателство, а тя беше готова за един ден. Текстът беше измислен от нас. Когато слушах бийта на песента, усещах, че трябва да се пее на испански“ – обясни певицата.

Не крие, че е щастлива в личния си живот.

„Щастлива съм в личен план. Осъзнавам, че ако сме сами, просто всичко се обезсмисля. Пея за любовта, защото какво да се каже за нея“, каза певицата.

За нейната любима песен, за новата ѝ любов и за това, което не знаем за Михаела Маринова, можете да разберете от интервюто тук!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!