Михаела Маринова проговори за новия си приятел

Михаела Маринова представи  „Очи в очи” в началото на лятото. Сингълът се прие изключително добре от нейните фенове, но породи спекулации, че е написана по повод раздялата с гаджето й – колегата й Иво.

„Последната ми песен не е насочена към конкретен човек в живота ми. Темата е общочовешка, обхваща цялата палитра от емоции, които всеки човек в своя живот и ежедневие изпитва“ – заявява тя пред „Шоу“.

Наскоро стана ясно, че певицата и футболистът Александър Дюлгеров от ЦСКА са двойка. Самият той потвърди новината, след като поздрави половинката си за новата ѝ песен. Той публикува песента в личния си профил във Facebook и не скри любовта си. „Стил и изящество в едно – моята Михаела! Жесток проект, успех“, написа Дюлгеров, добави и сърце.

За това как са се запознали със сегашния й приятел звездата на Вирджиния Рекърдс разказва: „С приятеля ми се запознахме случайно покрай близки познати. Мина време и нещата се случиха естествено. Любовта от пръв поглед е сладка, важното е да се задържи до края“.

Няма предразсъдъци за спортистите, предвид славата им на женкари и добавя: „Не робувам на подобен тип стереотипни образи. Докосне ли някой душата ми, покаже ли същността си, добре дошъл е в живота ми. Нямам предразсъдъци, не мога да определя даден човек, преди дори да го познавам“.

Не мисли за сериозно обвързване, брак и деца. „В момента съм на такъв етап от живота си, в който съм по-съсредоточена върху кариерата си, тоест музика и само музика. Щастлива съм в личен план и всичко останало – с времето си“ – заявява певицата.

Михаела Маринова не крие, че се изправя очи в очи с проблемите. „Не напразно съм избрала послание на текста като това. Никога няма да си позволя да изпея нещо, което не мисля наистина. Готова съм да приема истината в очите, да застана “очи в очи” с най-големия си враг или най-голямата трудност, която животът ще ми поднесе. Така се става истински боец“ – обяснява тя.

Твърди, че не вярва в суеверия и не се вълнува от такива теми. „Смятам, че колкото по-малко се вълнува човек от подобни неща, толкова по-голям е шансът да се абстрахира и да не се вълнува от подобни неща, и шансът „злите очи“ да го застигнат е минимален“ – подчертава тя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!