Михаела Маринова: Никога не изневерявам

„Tiempo“ – една песен за любов и с испански ритми за лятно настроение

Михаела Маринова направи пробив в MTV с „Tiempo“. За успеха на сингъла изпълнителката на Вирджиния Рекърдс разказва в „Събуди се“ по NOVA. „Това ми е първият проект на английски и мечтата ми е да пробия навън, въпреки че обичам феновете си в България“ – сподели тя.

В песента „Tiempo“ Маринова е включила испанския език като закачка. „Испанското звучене е тенденция и мога да продължа с него в следващия проект“ – подчерта певицата.

Тя обясни, че на английски ѝ е по-лесно да напише текст, отколкото на български. „Мисълта ми тече по-лесно, защото да пишеш на нашия език е трудно и думите звучат по-твърдо. Английският ми е по-лесен за пеене“ –  каза още тя.

Маринова призна, че песента „Tiempo“ е записана за 4 часа с румънския продуцент Моноар.

„Виждаме се за първи път в студиото и не знаем какво ще излезе, но такива срещи създават добрия резултат. Хората са със супер идеи. Снимахме в една красива зала на покрива на една голяма сграда“, обясни певицата за начина, по който е заснет клипа на песента.

И допълни, че основното послание на песента е, че времето никога не е достатъчно да се насладим с любимите ни хора.

Няма конкретна стратегия за успеха. „Следвам себе си и не изневерявам никога. Слушам интуицията си, а и Вирджиния Рекърдс са ми страхотен гръб“ – заяви Михаела.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!