Михаела Маринова и Александър Дюлгеров направиха детска стая

Във втория епизод на завърналото се на екран по телевизия The Voice предаване Close Up водещата и продуцент Сантра проследи как минава денят на младата и много талантлива певица Михаела Маринова.

За целта още рано сутринта Сантра отиде в дома на Михаела и приятеля й – футболиста Александър Дюлгеров, за да не пропусне подготовката за новия ден и всяка точка от дневната програма.

Михаела и Александър се запознали покрай общи приятели. Капитанът на неговия отбор е гадже с нейна приятелка – модел. Двойка са от година и половина, а от една година живеят заедно. Според нея той е „страшен романтик“ и на 8 март 2018 г. й предложил да заживеят заедно. Първоначално били на квартира, но вече имат собствен апартамент с предвидена детска стая в него, а само преди дни се сдобили и с първия си домашен любимец – рибката Леа.

В Close Up Михаела сподели откровено за Александър, че е сигурна, че това е нейният човек – да я подкрепя и да я обича такава, каквато е. Каза също така, че раздялата с него всяка сутрин, за да тръгне по своите задачи, й е много трудна, но неизбежна, защото ежедневието й е доста динамично.

Програмата за деня, който Сантра прекара с Михаела, включваше лекция по пластика в Музикалната академия „Проф. Панчо Владигеров“. След това час при вокален педагог. „Трябва една консултация, да си сверявам часовника, да съм сигурна, че всичко с гласа ми е добре“, така певицата коментира този странен за някои хора неин ангажимент.

По-късно тя се отправи към звукозаписното студио на Павел от дуета Pavell & Venci Venc’, с когото подготвя новия си сингъл. Последваха танци, където репетира хореографията за изпълненията си. Реакцията на Михаела след този поток от физически задачи със силен емоционален заряд: „Вече съм смазана и нямам търпение да се прибера при Александър“.

В специалната рубрика Blitz Сантра успя да „измъкне“ от Михаела Маринова много откровения за нейната душевност. „Аз съм горд собственик на най-голямото сърце и душа. Не ми се получи да променя част от характера си, а най-големият ми неуспех е наивността по някакъв начин. Бях малкото Мише с големите мечти, а сега съм голямото Мише, изпълнило част от мечтата си. Щастлива съм. Най-добрите избори се правят с лекота в душата, спокойствие и вяра“ – заяви тя.

А в момента по телевизията върви трети епизод. Гост в него е танцьорът Калоян Димитров-Балан, станал известен покрай участието си във „Фермата“. Всяка делнична вечер в Your Voice от 18 ч. се излъчва 5 минутна рубрика Close Up, която е с повторения от 10 ч. на другия ден. Цялата серия ще се излъчи на 2 юни в неделя от 21 ч.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!