Митко Петров с турне, фен среща и концерт ден преди BG Music Festival - Signal.bg

Митко Петров с турне, фен среща и концерт ден преди BG Music Festival

Певецът е сред звездите на втория BG Music Festival

Митко Петров е един от изпълнителите, които публиката в Сандански очаква с нетърпение за втория BG Music Festival! Митко сподели, че ще е на тяхна територия още ден преди фестивала и очаква всички на фен среща и концерт на 7 юни от 18:00ч. Изпълнителят е получил покана да бъде специален гост в училищен празник в двора на І ОУ „Св. Климент Охридски“.

През последните няколко месеца Митко се срещна с много ученици от различни краища на страната, влизайки в ролята на учител за един ден в училище, за един по-нетипичен час по музика. Идеята се приела от няколко директора на училища в страната, а децата са видимо щастливи от снимките и клипчетата, които изпълнителя споделя в социалните мрежи.

„За мен на първо място е отговорно да застана пред тях и да обсъждаме искрено всичко, което ги интересува, свързано с музика и моят опит до момента… щастлив съм, че голяма част от тях ме знаят, а тези, които не ме, вече са ми фенове!” споделя Митко Петров след последната си такава среща в град Петрич.

Митко също очаква излизането си на сцената в Летен театър на 8-ми юни, за да изпълни последната си песен „Остров”, с която участва на BG Music Festival 2018. На 16-ти юни пък в Благоевград очаква подкрепата на всичките си фенове по повод номинацията му за БГ Дебют на Годишните музикални награди на БГ Радио.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!