Митко Петров с онлайн концерт „За истинската любов към живота“

Митко Петров ще изнесе специален онлайн концерт, който е под мотото „За истинската любов към живота“. Певецът обяви инициативата си в социалната мрежа като сподели какви са подбудите му и защо точно на днешния ден е решил да бъде изявата му.

„Днес от 20 часа по случай Световния ден на здравето и медицинските работници ще направя онлайн концерт “За истинската любов към живота”. Каня ви да споделим малко време заедно с музика!

В тези странни и трудни времена реших да споделя малка част от времето си с вас, да изпълня любими песни като се надявам да повдигнем заедно духа си с музика и с много положителна енергия.

Днес е специален ден за мен, защото точно преди осем години на тази дата представих първата си авторска песен – „За истинската любов“, която посветих на моята любима баба, която беше медицинска сестра и един от най-големите ми фенове, и е родена на този ден. Макар и някъде далеч от тук, знам, че ми помага във всичко.

Днес е световният ден на здравето и празник на медицинските работници – моята майка също е боец и се занимава с тази не лека работа! Вярвам, че музиката също лекува и искам да запазим усмивките на лицата си, да не позволяваме на страха да ни обзема!

Затова каня всички вас на моя импровизиран концерт, който ще излъча на живо от мястото, в което създавам най-много музика през последните месеци и преподавам пеене – Music Factory.

Не са нужни билети, за да гледате лайв стрийма – той е напълно безплатен и достъпен за всички! ДНЕС от 20:00 часа, тук в моята Facebook страница!

Мен и музиката ми може да подкрепите като ме последвате във всички платформи, купите или просто харесате песните ми. Призовавам да го направите за любимите си български артисти, защото музиката е сила и трябва да подкрепим родните изпълнители и автори! Благодаря“ – казва певецът.

3 коментара към “Митко Петров с онлайн концерт „За истинската любов към живота“”

  • Анонимен каза:

    Аз съм Станко Станков и съм педераст. Търся си мъж за тази вечер, да ме напълни с любов. Намерете ме във Фейсбук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!