Миро: Стана модерно да си нагъл и арогантен

Певецът представи новата си песен „Печат от моята душа“

Миро промотира новия си проект „Печат от моята душа“ преди броени дни. Песента и видеоклипът бързо стигнаха до сърцата на меломаните, а положителните коментари окрилиха изпълнителя.

Лентата към „Печат от моята душа“ е снимана в Исландия и в България.

„Не избрах Исландия случайно. Исках да е интересна туристическа дестинация. Спрях се на тази страна заради един водопад. Исках да заснемем златните добруджански жита и Рилските езера, но в България взимането на разрешение се оказа по-трудно“ – разказа певецът в „Здравей, България“.

Миро е автор на текста към песента, а музиката е на Димитър Петров. Впроекта участват Теодосий Спасов и солистката на ансамбъл „Филип Кутев“ Нели Андреева. Видеото се радва на много гледания в интернет пространството. Основният сюжет е да промениш своята съдба. Според Миро песента вече не е негова, а на всички слушатели.

„Добрият вкус се възпитава. Същото се отнася и до морала. Редно е да се посочи правилния модел и лошия модел. Но при нас стана модерно да си нагъл и арогантен“ – на мнение е певецът.

По неговите думи протестиращите в момента искат промяна в системата. Според него българските политици не си дават сметка за огромната сила на това недоволство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!