Миро: Направих албум, който да си пусна вкъщи за Рождество

Миро сподели каква идея го е водила при подготовката на албума „Месия“, който ще излезе до броени дни.

„Направих албум, какъвто исках да имам, за да си пусна вкъщи, когато дойде Рождество“, това подчерта поп певецът в специално интервю за BG MUSIC CHANNEL.

Той гостува в офиса на телевизията дни преди излизането на коледната песен „Всичко, което искам“ заедно с Невена Цонева. Парчето също е включено в новия албум „Месия“, който ще излезе най-вероятно преди Коледа. Това ще бъде първата от три части.

„Направило ми е впечатление, че българските рождествени песни са или много сънени или много потискащи“, каза още певецът. Това е мотивирало създаването на „Месия“ за всички хора, които обичат тези празници.

Миро сподели защо е записал предишния си хит „Скочи над мен“ с рапъра Dim4ou и разочарованието си от колегите си на българската музикална сцена.

„Dim4ou не прави нещата на всяка цена и за пари, а това е много ценно… Почваш да правиш не нещата, които искаш да кажеш на обществото, а нещата, които смяташ, че ще ти донесат повече пари, може би леко съм се опазил и аз, надявам се да е така“ – обясни той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!