Миро за Галка от „Каризма“: Каквото можахме, си причинихме

Миро разказа за тоталната промяна, която е настъпила у него в последната една година. Певецът се е сбогувал с алкохолната зависимост и не е посягал към чашката повече от 12 месеца. Признава, че сега вече е друг човек, уповавайки се на Бог.

Певецът сподели, че точно на 6 януари 2019 година спира алкохола и започва своето прераждане. „Смъртта на Иван Ласкин много ме стресна. Изплаших се, че аз ще съм следващия. Ние сме родени на една дата с Иван и аз бях много, много, много пиян. И цяла нощ се молех, че ако тази нощ свърши, аз няма да пия повече. Станах сутринта рано, отворих си телефона, видях, че Иван Ласкин е починал. Затворих телефона, оставих го настрана и си казах: Пич, имаш два пътя: живееш или умираш. Избери живота“ – с вълнение говори Миро.

Миро проговори за най-голямата промяна в живота си

Новината, че неговата партньорка на сцената Галка от „Каризма“ се е завърнала в България и евентуалното им общо бъдеще, той коментира през „Папараци“ така:

„Раните и егото и на двама ни е още твърде силно, защото каквото можахме, си причинихме. Когато двама човека споделят общо пространство толкова дълго време, разбира се, че имаш наранявания. Тя беше наранена от мои части от характера, които на мен са ми абсолютно обосновани. Аз нямам какво да деля с нея, просто искам да е щастлива и добре“.

Миро разказа, че толкова много е прекалявал с алкохола, че е цяло чудо, че е жив.

1 коментар към “Миро за Галка от „Каризма“: Каквото можахме, си причинихме”

  • Радо каза:

    Човек не е пърче месо или предмет, че майка му да го обещава на Бог. Само ти можеш да се обещаеш на когото и да е било.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!